Digital clock

nuffnang

Thursday, 19 February 2015

Tukang Urut 4


Jom tengok tukang urut yang suka main gym ni... konek power dan besar... tak menyesal kalau korang dapat....






Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.


http://akukah-lelaki-itu/my-6346



Clue : When you see people _a_k like this



Show encrypted text

There is hidden text here

Tukang Urut 3


Banyak juga tukang urut yg datang ke malaysia cari makan ye.... tapi muka and badan diaorang meletop semua...






Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.

http://akukah-lelaki-itu/my-6606


Clue : ASEAN is a 10-country political and economic association c_n_i_t_n_ of Malaysia, Indonesia, Singapore, Thailand, Brunei, Cambodia, the Philippines, Laos, Myanmar and Vietnam.


Show encrypted text

There is hidden text here

Friday, 30 January 2015

Tukang Urut 2



ok aku sajikan korang dengan tukang urut part 2 pulak.... enjoy!!







Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.




Clue : Celebrate an _b_n_a_c_ of good fortune with a brand new smartphone.



Show encrypted text

There is hidden text here

Thursday, 29 January 2015

Tukang Urut 1


ok untuk tahun 2015 ni aku mulakan dengan tukang urut... muka hensem.. sekali pandang mcm Aaron Aziz... jom kite tengok apa yg ada... :)





Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.


Clue : According to a study by the psychologist Arthur Aron, i_t_m_c_ between two strangers can be accelerated by having them engage in an uninterrupted eye contact for four straight minutes


Show encrypted text

There is hidden text here

Tuesday, 11 November 2014

Lelaki Berbulu


hai guys pekabar? lama aku tak jengok web ni... ok la aku sajikan korang dengan lelaki berbulu ni.. enjoy k

Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.


http://aku-kah-lelaki-itu-arjuna/my-784380-6352


Clue : beg _l_s_i_ bukan percuma!


Show encrypted text

There is hidden text here

Monday, 20 October 2014

Adakah saiz zakar itu penting?





Soalan yang sentiasa didebatkan di kalangan lelaki mahupun perempuan. Lelaki sebenarnya sangat sensitif tentang isu ini. Saiz secara purata di kalangan lelaki asia ialah panjang 4-6 inci dan diameter 4-6inci masa tegang. Orang putih dan berkulit hitam mempunyai saiz yang lebih besar, iaitu antara 5-8 inci. Zakar yang paling panjang yang tercatat dalam rekod ialah 11 inci, ia dimiliki seorang orang berkulit hitam. Zakar mempunyai pelbagai bentuk. Fungsi zakar ialah sebagai alat menyalurkan air mani semasa bersetubuh dan membuang air kencing. Ia terdiri daripada 2 korpus karvenosum dan 1 korpus spongiosum yang meyaluti salur kencing (urethra). Korpus karvenosum memainkan peranan yang sangat penting sebab ia merupakan struktur yang mengeras masalah darah alir ke dalamnya. Ia merupakan faktor penentuan saiz dan bentuk zakar seorang lelaki. Ia boleh di panjangkan lagi selepas urut yang betul ( tapi saz lilitan akan jadi kecil sebab tisu dalam korpus karvenosum telah mengalami koyakan yang kecil masa mengurut. Itulah sebabnya selepas urut, biarkan zakar itu berehat seketika.) Saiz itu mungkin penting atas alasan kosmetik, tapi saiz yang besar tapi tidak tegang tiada gunanya. Pada pendapat saya, saiz yang sederhana tapi tegang merupakan saiz yang ideal. Sekiranya saiz anda tergolongan dalam katogori kecil, jangan risau, asalkan anda dapat melakukan seks dan dapat memuaskan pasangan anda, itupun sudah cukup. Tidak semestinya zakar yang besar itu yang paling baik. Saya hendak menekan di sini bahawa kekerasan dan tahan lama merupakan faktor yang paling penting, dan bukan saiz!

Buah Zakar (testes)






Semua lelaki mempunyai sepasang buah zakar yang disaluti skrotum. Ia berfungsi untuk menghasilkan air mani yang cukup dan subur untuk persenyewaan. Ia merupakan organ endokrin menghasilkan hormon lelaki iaitu testoteron, untuk tujuan perkembangan ciri kejantanan dan pembesaran alat kelamin, serta merangsang keinginan untuk seks. Ia berada di luar tubuh sebab air mani (sperma) perlu dihasilkan pada suhu yang lebih rendah daripda tubuh badan, iaitu suhu 34 - 36 C. Pemakaian seluar dalam yang ketat akan menyebabkan testes terlalu dekat dengan tubuh dan suhunya meningkat. Sperma tidak dapat dihasilkan dalam suhu ini dan menyebabkan kemandulan. Bekerja atau berdekatan dengan tempat kerja yang panas seperti dapur masak, walding, loji pemanasan, mesin panas untuk masa yang panjang akan menyebabkan kemandulan atas sebab yang sama. Ada segelintir lelaki hanya mempunyai sebiji testis sahaja sejak lahir atau sebab trauma. Mereka ini masih subur sebab manusia hanya memerlukan sebiji testis sahaja untuk menghasilkan air mani.

Thursday, 16 October 2014

Nak Jadi Model


Berjinak-jinak nak jadi model... jom kite nengok...


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.

http://aku-kah-lelaki-itu-arjuna/my-954886-6546


Clue : I can't believe The Script is going to _r-a_h_ the same air as me!



Show encrypted text

There is hidden text here

Wednesday, 17 September 2014

Nice Head


Ada org kasi aku pic budak ni... konek leh tahan kepala cendawan.. jom tengok...






Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.


http://akukah-lelaki-itu/my-6628


Clue : Our neighbouring countries _o_d much wonder for us to discover.



Show encrypted text

There is hidden text here

Wednesday, 20 August 2014

Lelaki Sasa


cuba korang bayangkan bagai mana saiz konek abg sasa ni? kalau nak tau jom scroll ke bawah..





Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.




Clue : Sempurnakan kewanitaanmu dengan l_c_a_y_ hari ini


Show encrypted text

There is hidden text here

Sunday, 17 August 2014

Lelaki Cute


hai geng.. lama rasanye tak update blog ni. ok la aku sajikan dengan dak cute ni dulu...



kalau nak tengok gambar-gambar dia yang lain klik la link kat bawah ni.. something special for you guys..


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.




Clue : Yesterday is gone. Today is up for _r_b_.


Show encrypted text

There is hidden text here

Saturday, 17 May 2014

Monday, 5 May 2014

Hisap konek sepupu



Bulan lepas,sepupuku Zamri datang kerumahku untuk bercuti.Dia ingin menghabiskan cutinya beberapa hari diKL ni.Untuk menemaninya disini,aku terpaksa mengambil cuti beberapa hari untuk membawanya bersiar-siar.Sebenarnya Zam bukan pertama kali berkunjung ke KL,sudah beberapa kali dia kesini,tetapi kali ni,dia ingin menginap saja dirumah aku.Jadi aku terpaksa menunggunya distesen bas dan bawanya terus kerumah aku.Keesokkan harinya,aku dan dia pergi merayau-rayau disekitar bandar KL sambil dia pergi membeli belah.Sehari suntuk aku bawa dia berjalan sampai naik penat aku dibuatnya.Pada hari seterusnya,pagi-pagi lagi dia dah bangun.Dia tidur dibilik tamu,bersebelahan dengan bilik anak aku.Pagi tu,sedang aku tidur,tiba-tiba,aku terasa kain selimut aku di selak orang.Aku terjaga,dan nampak zam berdiri ditepi katil dengan hanya memakai tuala dipinggangnya.Ha,zam!pagi-pagi lagi dah bangun nak pergi mana?tanya aku dalam keadaan samar-samar.Pagi apa bang,dah pukul 10 ni,jawabnya.Kakak kau nak pergi pasar?tanya aku lagi. Dah,bang,katanya. Zam terus duduk ditepi katil dan aku yang dari tadi bertiarap kini terpaksa telentang mengadap dia.Penat bang semalam berjalan?tanya dia.Apakah tidak,sehari suntuk berjalan,mana tak penat sampai naik sakit badan dan kaki aku dibuatnya,aku menjawab.Tiba-tiba,aku pun bangun dan menyandar dikatil.Zam,boleh tolong abang tak?tanya aku.Apa dia,katanya.Kau tolong urutkan kaki dan belakang abang ni,rasa macam sakit-sakit,tolong urutkan.Kau ambil minyak diatas meja tu,pinta aku nak suruh dia urutkan badan aku yg rasa sengal-sengal dan kram pasal banyak jalan agaknya.LAlu dia pun pergi mengambil minyak dan duduk balik dikatil. Aku pun tarik keluar selimut yg aku pakai.Hai,bang!tidur pakai spender aje?tiba-tiba ditanya.Ah..ya,abang memang selalu tidur pakai spender aje. Tak suka pakai baju atau seluar,senang.Lagi pun,kalau tidur macamni kan,darah senang berjalan.Lagi satu,kalau tidur pakai spender aje,nak main pun senang,tak banyak buang masa nak bukak baju.Kakak kau pun kalau tidur biasanya,berkemban aje,biasalah,orang dah kawin.Kau nanti kalau dah kawin baru kau tahu,kata ku.Ha,mana nak urut dulu,tanya dia.Kau urut kaki betis aku ni,dah kram ni,kata ku.LAlu dengan perlahan dia pu mula urut betis aku.Sambil urut kami pun sempat berbual-bual.Zam ni,baru berusia 21 tahun,masih muda.Maknya adalah maklong aku tinggal di kampong. Dia bekerja sebagai kerani store di Pasaraya disana.Kalau nak tahu,muka si zam ni,ada mirip macam amir,vocalist kumpulan UK. Dengan potongan rambutnya ala armani,sebiji macam dia.cuma si zam ni tinggi sikit.Sedang dia mengurut kaki aku,tiba-tiba dia bersuara,Hai bang!takkan stim kot?Aku pulak pada hari tu,pakai spender renoma aku berwarna putih,jadi nampaklah bentuk batang konek aku yg lagi menegang dalam spender.Biasalah,pagi-pagi konek selalu stim,jawab aku seloroh.Lepas urut dibetis,dia urut pulak peha aku.Dia pun naik atas sikit kekatil aku bila tiba-tiba kain tualanya terburai terbukak.Rupanya dia tak pakai seluar dalam dan kelangkabut dibuatnya.Aku tersenyum bila lihat gelagatnya. Ah,bukak aje tuala tu,bukan ada orang lain,apa yg nak dimalukan,bukan ada orang lain nampak.Dengan abang pun kau nak malu,kata ku.Nampak batang koneknya yg separuh tegang.Boleh tahan jugak batang koneknya,besar jugak.Dia pun campakkan tualanya ketepi katil dan terus sambung urut peha aku.Zam,kau tanggalkan spender aku,dan tolong urut dicelah-celah peha aku,kata ku.Dia pun dengan perlahan lurutkan spender aku dan terlantur keluar batang konek aku.Boleh tahan jugak,batang konek abang ya,katanya.Aku hanya tersenyum lalu jawab,batang konek kau pun boleh tahan besar jugak. Tapi batang abang lagi besar,panjang pulak tu,untung kakak datang laki konek besar,katanya.Yang ni pun nak urut jugak,tanya dia sambil mengenggam batang konek aku yg dah keras menegang semacam dan mengurut-urutnya.Kalau kau nak urutkan,apasalahnya,tapi jangan sampai terpancut sudah,kataku.Lalu dia pun pelan-pelan mengurut batang konek aku sambil meraba-raba kedua buah pelir aku.Aku nampak batang konek dia pun dah mula stim mengeras. Zam,tiba-tiba aku tanya setakat nak tahu,kau pernah hisap konek?Tak pernah bang,tapi dulu masa kat asrama,zam biasa nampak budak-budak kat sana selalu hisap konek kat bilik mandi.Dah selalu sangat zam nampak.Mereka buat macam dah jadi perkara biasa,tanpa segan-segan lagi.Lepas hisap konek,biasanya mereka terus melancap konek masing-masing.Kami kat sana dah tak kisah lagi.Nampak macam best gitu,tapi tak pernah try,katanya.Zam kalau nak rasa,ha!hisaplah batang konek abang,baru tahu macamana rasanya,kataku nak menduganya. Tak mahulah bang,tak biasalah bang,katanya.alah,bukannya susah,masukkan aje dalam mulut lepas tu kulumlah,kata ku.Aku tengok dia macam serba salah sambil mengurut-urut batang konek aku.Tiba-tiba dengan perlahan,dia pun masukkan batang konek aku kemulutnya dan terus mengulumnya.Ah,boleh pun.Jaga,jangan kena gigi,nanti luka pulak konek abang,kata ku mengusiknya.Dia pun terus menghisapnya sampai kehujung batang aku.Aku tengok,dia mecam nak tersedak dibuatnya,maklumlah first time.Dikeluarkan sekejap batang konek aku dan terus menjilat kepala konek aku membuat aku mengeliat tak boleh tahan dia punya stim,terangkat .Boleh tahan jugak si budak kampong ni hisap konek aku.Dipegangnya batang konek aku keatas dan lalu menjilat pulak bulu-bulu jembut aku yg lebat tu dan terus kebahagian buah-buah pelir aku membuat aku tersentak tak tertahan.Batang konek,pagi-pagi kalau kena hisap,puh...punyalah syiok,tak terkata.Itu sebab,kadang-kadang,aku selalu suruh bini aku hisap batang konek aku bila pagi-pagi lebih-lebih lagi selepas subuh,bila batang konek lagi menegang,kalau kena hisap time tu,bukan main stim lagi. Zam,masih lagi menyonyot batang konek aku sambil sebelah tangannya pulak sekali-sekali mengurut batang koneknya yg dah keras menegang. Kerana stim sangat,sampai mengeluh,zam,hisap...zam hisap konek abang zam,abang dah tak tahanni sambil mataku layu semacam.Tiba-tiba,aku teriak,zam its comin,zam...its comin!Zam pun terus mengeluarkan batang konek aku dari mulutnya dan terus melancapkan konek aku dengan lajunya,macam nak tercabut konek aku dibuatnya.Nah kau...terpancut-pancut airmani aku bertaburan di katil.Lepas tu,aku pun suruh zam baring dan langsung mencekup batang koneknya dan terus menghisapnya.Zam jadi tak tentu arah bila batang koneknya aku hisap.Menggelapar macam ayam kena sembelih.Terangkat-angkat badannya dan matanya aky tengok dah layu tahan stim. Aku sedut-sedut kedua buah pelirnya dan menarik-narik bulu jembutnya membuat dia mengeliat semacam.Tiba-tiba,tak sampai beberapa minit,terpancut airmani,tak sempat nak bilang.Aku pun terus menelan airmaninya dan ada jugak yg meleler dimulut aku.Aku dan zam baring bersebelahan,lemah.Hai,cepat nah terpancut,zam,tanya aku.Tak biasa kena hisap.Inilah pertama kali orang hisap batang konek zam dan nilah pertama kali zam hisap batang konek orang.Melancap biasalah bang,jawabnya terketar-ketar.Macamana rasa,best tak?tanya aku. Mula-mula rasa macam nak muntah bila kena anak tekak,tapi lama kelamaan syiok jugak dan bila batang konek kena hisap pulak,rasa ngilu semacam tapi dia punya stim,mak oi...terangkat,power,jawabnya.Nah..tu sebablah,budak-budak kat asrama tu,selalu macam tu,nak lepas kan gian,kata ku sambil ketawa.Abang pulak,biasa ke hisap batang konek?tanya dia.Abang memang biasa hisap konek members abang.Hai,asyik main bini aje,sekali-sekali nak jugak tukar selera pulak,jawab aku sambil bangun untuk hisap rokok.Dah zam,pergi mandi cepat.Nanti kakak kau balik nanti,tengok kita dua-dua bogel,lain pulak jadinya,kataku.Zam pun bangun dan capai tualanya lalu sangkut dibahunya dan terus pergi mandi. Sebelum pulang selepas beberapa hari bercuti di sini,dia mengucapkan ribuan terima kasih untuk segalanya pada aku sambil tersenyum... :)

@Akukah lelaki itu

Tuesday, 22 April 2014

Terkeluar di sebalik Boxer


Ada apakah di sebalik boxer LELAKI? Jom kita tengok....


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.




Clue : Pertemuan yang tidak terduga sewaktu penerbangan dari h_a_h_o_, london ke KLIA, Sepang menciptakan sebuah lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial.


Show encrypted text

There is hidden text here

Monday, 7 April 2014

Abang boxer

Abang-abang seksi hanya ber boxer... mcm besar je... mcm menarik je... mcm sedap je..

Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.


http://akukah-lelaki-itu/my-6444


Clue : Growing up in a _e_o_e area in Sabah posed numerous challenges for a young girl from Sabah, but that did not stop her from chasing her dreams of playing football.


Show encrypted text

There is hidden text here

Friday, 7 March 2014

Suami orang


Aku kenal abg ni kat fb.. dia dok penang... satu hari aku pergi la ke penang nak jumpe abg ni.. "gigih kan" 3 hari aku kat sana.. dan selama 3 hari tu jugak la aku dilayan dengan baik.. aku penuhkan aktiviti aku dengan dia.. termasuk lah aktiviti sex.. pelbagai skill kami cuba.. dia sungguh romantik... bile aku lik kl srmula.. aku mulai rindu kan dia... adakah aku telah jatuh cinta? argh rindunye... perlukah aku lepas lelaki seperti dia? tetapi dia telahpun berkahwin dan mempunyai anak... sanggupkah aku bermadu?


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. Itulah passkeynye




Clue : In this episode, all the way from Pakistan, the Urdu Boys are focused to go against team D’Mua, makeup artists who are just as _e_e_m_n_d.


Show encrypted text

There is hidden text here

Sunday, 23 February 2014

Please don't call my friend a gay because he is metrosexual


Hi and a very good evening..This entry would be the last entry for today and suddenly I was just thinking of a friend of mine who has always been accused as gay.It is because my friend's style is more updated,the way he wears his clothes,the way he talks,the way he washes his face and so on.People might misunderstand that he must be a gay while for me he is a metrosexual.Therefore,for those people who are still confused the differences between METROSEXUAL and GAY,please read the article.I hope now you can differentiate between gay and metrosexual people...

Metrosexual Vs Homosexual
How far can metrosexuality go without mistakenly crossing the path of homosexuality?Trying to pin down the exact point of departure between a fashion savvy metrosexual and his man-loving homosexual counterpart can be like splitting hairs. It is like questioning which one is more brutal, Alien or Predator?Or who is more psycho, Freddy or Jason?Metrosexual is the popular word used to describe the modern man with a high disposable income who pays great attention to his appearance. They’re no longer only found between the covers of fashion magazines, on television or in gay bars, metrosexual men are everywhere now—and they’re always so busy grooming.



Out of the way, women! If you think you have achieved equality with men in professional or social spheres, you’re forgetting something. Men today are rapidly catching up in the vanity race and might soon be as pretty as you are! Forget that wet and sticky pomade from the past, today men’s lifestyle nourishment centres around malls, clubs, spas, gyms, beauty clinics and hairdressers.


Some women find that the metrosexual man is more tender hearted than his ‘ordinary’ counterpart. I am not surprised though, whose heart wouldn’t go to putty after constant pampering with lulur, or a traditional lightening body scrub, a wax here and there; oh, and don’t forget the cucumber patches to help maintain the shine of the window to his soul. Surely they’ll understand women’s feelings and how to treat them better after being treated like one. But how far can this metrosexuality go without mistakenly crossing to the other side...homosexuality?



With careful observation and a bit of extra common sense, you can spot the difference between these two types of vain men.Ladies, you may want to take some notes if you think your boyfriends’ or husbands’ metrosexual-o-meter might have gone just a bit too far. Let’s explore how to tell when his dedicated urbaneness has taken a turn down bent street.

Is he really just a metrosexual? Or is he a bit metrosexual and a bit homosexual? Bare in mind, not all facts stated below are 100% guaranteed, but it helps to know if your guy prefers James Bond or Elton John.
If he’s often overly fussy, like a cockatoo, about aesthetics and behaviours (such as neatness, decoration or public services) or he gets hysterically happy receiving gifts related to body treatment products (such as body lotion, exclusive shaving cream and after shave, perfume, etc), there’s an 88% chance he’s homosexual.
Pay attention to the way he arrange his tops. Size wise, if it’s semi-fitted, that’s acceptably metrosexual, but if it’s so tight you can see the curves of his gym-toned body, he’s most likely pitching his tent for the gay camp.
Also watch if he pops the collar of his polo shirt, or ‘tries’ to look preppy by wrapping a sweater around his neck just for the heck of having a ‘focal point’, then he’s 99.5% gay. Flat front trousers serve both categories, they are the most commonly seen, but it’s just indicating a modern silhouette and should be considered standard for this matter.


Watch out for his selection of accessories. A metrosexual man will choose fashionable items that are rather functional and most importantly practical. If you see him carrying the ‘it’ tote bag (no matter if it’s made from canvas or crocodile leather), wearing shoes that are too pointy or too shiny, has reshaped eyebrows and flaunts coloured contact lens, I’m sorry ladies, you can say “buh-bye gay!” to him now.Too much perfume can increase gayness 45%, but if you see any evidence of whitening cream or concealer in his toiletries, beware of the 80% possibility he prefers the company of gentlemen.

A ‘Dragon Ball’ hairstyle indicates over the top funkiness, which is simply a style gone passe, but when it comes with bits of fringe and Liza Minelli sideburns, and especially if it has been highlighted here and there, then you’re looking at 92% chance he’s not just ‘with it’.

Shaved armpits sometime present cleanliness, but don’t you think it’s a bit girlie for guys? Don’t worry too much if he’s bulky on the top but has a pair of tooth picks for legs. It’s quite common for the metrosexual gym bunny to concentrate too much on the upper-body and forget to exercise the legs.



Elements of pop culture can be expressed through a dashing of girlie colours on his shirt, tie or underwear and the appearance of dear cartoon character on his belongings can raise the queer factor 60%.Last but not least, observe his so-called art collection, be it sculpture, painting or photography. If you find pieces inspired by the male body, then I rest my case right now.It’s the world’s modernisation trend that demands men make themselves their own object of desire and pride. But its their lifestyle orientation that causes us confusion in recognising which of them is straight, bisexual, or gay.

No matter if you have a low opinion of metrosexuals, who can hate them when everyone can enjoy the benefits? There’s less problems with men’s style, they smell good and neatness is not such an issue anymore. Not to mention the esthetics that delight our eyes. These are ‘bonus’ elements from just being plain macho.
Instead of sticking to the stereotypical old fashion man that can be dominating sometimes, perhaps you want to opt for metrosexual man who will probably just dominate your shelf space in your bathroom?I know you wouldn’t mind sharing your feminine essentials with your metrosexual partner, so do the math, if his average percentage of H&M-esque is still below 50%, then you have nothing to worry about. (By DIAZ In Jakarta/ The Jakarta Post/ AsiaNews)




 Shhhhhhhhh!!!!!!also sometimes get confused between metrosexual and gay people since most of the activities especially the cleanliness are shared and done by both of them...Bye!

Wednesday, 19 February 2014

My dick..body.. and hole

Atas permintaan ramai dan aku rasa bermurah hati nak show body, konek dan lubang jubur aku untuk tatapan peminat blog aku.

gambar ni aku akan delete bile2 masa... jadi tengok la puas2 hehehheeh


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.


http://akukah-lelaki-itu/my-6622


Clue: A smart traveller would tell you that travel is the only thing you buy that makes you _i_h_r


Show encrypted text

There is hidden text here

Friday, 14 February 2014

Thursday, 13 February 2014

Asshole


Lubang mana pilihan hati? salah satu gambar adalah gambar lubang jubo aku.. cuba teka.. hehehhe


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.




Clue: there's no end to the delicious possibilities you can have with the chocolate-hazelnut s_r_a_


Show encrypted text

There is hidden text here

Tuesday, 11 February 2014

Saiz zakar


Satu sindrom yang melanda orang kita adalah saiz seorang lelaki memainkan peranan yang cukup penting. Ia amat penting bagi pemikiran lelaki ataupun wanita. Betul kah?




Sekarang ini ada bermacam2 keluaran untuk membesarkan penis. Ada bermacam2 jenis~ krim, pam, minyak, urutan dan sebagainya.

Kewujudan produk2 seperti ini adalah disebabkan permintaan yang tinggi dikalangan kaum lelaki. Dan mereka bertindak seperti ini kerana mereka merasakan saiz penis mereka perlu dibesarkan untuk kepuasan keegoaan mereka mahupun untuk kepuasan wanita mereka.



Adalah dipercayai saiz bagi orang asia adalah 5-7 inci, eropah 6-12 inci dan afrika pula bersaiz 6-16 inci. hahahhahahaha....

tetapi hakikatnya ada manusia yang benar2 menggemari penis lelaki ini. Wanita dan lelaki homoseksual sememangnya amat menggemari penis lelaki ini.



Ada juga kepercayaan bahawa lelaki yang gelap atau hitam kebiasaannya memiliki penis yang panjang dan runcing... benar atau tidak tak tahulah..


@Akukah Lelaki Itu

Monday, 10 February 2014

Anak ikan bogel


Comelnye anak2 ikan berbogel... bulu2 halus jer... layan ok...


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. itu ler passkeynyer





Clue : Never miss out on another _r_n_i_g topic



Show encrypted text

There is hidden text here

Saturday, 8 February 2014

Berdua lebih baik

Dalam ni ada pic lubang aku kene fuck.. cuba teka yg mana?


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. itu ler paskeynyer.




Clue : Chinese New Year is just around the _o_n_r and since it's their year


Show encrypted text

There is hidden text here

Wednesday, 5 February 2014

Pakcik bogel

Jom layan pakcik-pakcik pulak bogel...


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. itu ler passkeynye.




Clue : Your next vacation could be just around the _o_n_r.


Show encrypted text

There is hidden text here

Monday, 3 February 2014

konek anak ikan


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. itu ler passkeynyer





clue : let it be one that reminds you never to commit these _r_m_s against your skin again.


Show encrypted text

There is hidden text here

Wednesday, 29 January 2014

Abg motor berbogel


Sedapnye abg2 ni bogel... kalau la aku dapat...


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. itu ler passkeynye.





Clue : Do NOT d_u_t their sense of humour.



Show encrypted text

There is hidden text here