Digital clock

nuffnang

Thursday, 29 January 2015

Tukang Urut 1


ok untuk tahun 2015 ni aku mulakan dengan tukang urut... muka hensem.. sekali pandang mcm Aaron Aziz... jom kite tengok apa yg ada... :)





Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.





Clue : I have been using the same brand of _e_r_l all my life. It’s the same brand that my father used and his father before him.


Show encrypted text

There is hidden text here

14 comments:

  1. Napa click show txt x naik apa pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk masukkan passkey hanya boleh menggunakan laptop/pc/tab sahaja

      Delete
  2. OMG.. he is really sexy.. Thanks for sharing...

    ReplyDelete
  3. sy cuba xboleh pun..bolah x sape2 bg key jp

    ReplyDelete
  4. Nama dia aji...frm indo...tinggi n sado. Mmg hot. Die mmg best gila. Pernah try b4. Dia dtg Malaysia sebulan sekali mcm tu. Ni no dia 0122704025. Rate dia dulu dlm RM250. Urut plus extra servis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.. mmg terbaik... selalu dok hotel kat bukit bintang and jalan pudu... tapi incall je... try la

      Delete
  5. I nk jugak dia urutkn i plus i nk dia main i puas puas..bole tk..
    Nk rasa sedap tk btg dia....

    ReplyDelete
  6. Nonok i da lama tk kena sumbat dgn konek yg besar besar...sape sape yg konek besar giler,pls reply...kita meet up and have sex!

    ReplyDelete
  7. saya tak boleh masuk tolong lah saya

    ReplyDelete
  8. kenapa saya link biru takda

    ReplyDelete