Digital clock

nuffnang

Friday, 30 January 2015

Tukang Urut 2



ok aku sajikan korang dengan tukang urut part 2 pulak.... enjoy!!







Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.






Clue : Star Wars The _a_t_e between fast and slow continues



Show encrypted text

There is hidden text here

12 comments:

  1. Lepas dpt clue tu..di mana ye nak tgk video tu? Sorry...i'm still new

    ReplyDelete
  2. Lepas dpt clue tu..di mana ye nak tgk video tu? Sorry...i'm still new

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas dapat clue/passkey yg berwarna merah.. klik kat Show encrypted text akan keluar popup untuk masukkan passkey berwarna merah then clik OK

      Delete
  3. request vdo blu ...horny la ujan2 ni.

    ReplyDelete
  4. admin da delete ke link nye? mcm xde pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory link dah delete.. nanti ganti link baru yek.. :)

      Delete
  5. so kiranya, mane2 yg xde link tu admin da delete la eak? tp tgk mcm da tukar passkey, tp still xde link...huhuhu

    ReplyDelete
  6. wahh nak la abng ni ,, cmana nk kenal ni?

    ReplyDelete
  7. Fisrt time diurut dan diisap oleh lelaki isshh siann trkena ak..

    ReplyDelete