Digital clock

nuffnang

Tuesday, 22 December 2015

Lelaki Berbogel


Fuh terbaik lah budak ni possing... mesti ramai top yg suka... jom tengok..




Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja.






Clue : Learning about paint solutions doesn't have to be _o_i_g.


Show encrypted text

There is hidden text here

6 comments:

  1. confirm ramai top minat...huhuhu...;-P

    ReplyDelete
  2. Dah klik link tu keluar page nippon paint..sorry x faham cara guna.

    ReplyDelete
  3. Macam pnh tgk jerr pic mamat ni

    ReplyDelete
  4. Mcm mane nak tgk ni nak join member please

    ReplyDelete
  5. Camne nak tgk vid please nak join member camne

    ReplyDelete
  6. best kan dia ni,,dia sudi dikencingkan ke mulut dan badan dia...

    ReplyDelete