Digital clock

nuffnang

Friday, 13 November 2015

Ken Ott


lama rasanya tak update blog. jom kite tengok pulak Ken Ott ni berbogel..batang not bad... nice... muka pon hensem... mix lakatakan... apa2 pon enjoy k...






Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja.





Clue :the legendary s_m_r_i


Show encrypted text

There is hidden text here

4 comments:

  1. kote mamat ni panjang mana agakan,malangnya saya tak boleh tengok full gambar

    ReplyDelete
  2. rasa mcm nk fuck je bontot dia yg mantap tu...
    tp sedap gak kalau dia fuck ak ngan kote panjang dia...

    ReplyDelete
  3. clue dia senang... tapi link warna biru tu xde...

    ReplyDelete