nuffnang

Wednesday, 26 June 2013

Petua tewaskan suami/top di kamar beradu...

Selalu kita dengar hanya suami/top yang berusaha puaskan atau ‘tewaskan’ si isteri/bottom. Tetapi kali ini tidak. Isteri/bottom pula buat sebaliknya. Artikel ini memberi panduan bagaimana seorang isteri/bottom ingin tewaskan si suami/top:


Beritahu suami/top.

Beritahu apa yang anda mahu pada suami/top anda. Tahukah anda suami/top anda tidak akan tahu jika anda tidak beritahu apa yang bermain di fikiran anda. Beritahu perkara sebenar supaya anda berdua boleh berseronok ketika mengadakan hubungan seks.


Kawal kelajuan.

Kawal kelajuan hubungan seks berlangsung. Jangan biarkan suami/top anda melakukannya terlalu laju sehingga dia seorang sahaja yang sampai inzalnya. Sedangkan anda belum rasa apa–apa lagi. Jika suami/top anda bergerak terlalu laju, anda tenangkan dia dengan pujuk rayu anda.


Fantasi seks.

Sentiasa berani mencuba perkara baru. Ambil tahu apa fantasi seks suami/top anda dan anda cuba realisasikan fantasi seks dia.


Sembang lucah.

Bersembang lucah dengan suami/top anda pasti akan memberi pengalaman baru pada setiap hubungan seks anda berdua.


Rangsang bahagian sensitif.

Cuba kesan bahagian badan anda yang sensitif. Ada wanita/bottom yang cepat terangsang jika si lelaki/top menjilat ketiaknya. Anda kesan dan beritahu pada suami/top anda supaya dia boleh merangsang pada bahagian betul.


Mandi bersama.

Mandi bersama sebelum melakukan hubungan seks. Jika ada masa lapang, ajak suami /topanda untuk mandi bersama sebelum melakukan hubungan seks. Selepa mandi, kulit anda akan lebih sensitif pada sentuhan dan ia pasti akan beri perasaan nikmat lebih kepada anda.


Cuba tewaskan suami/top.

Cuba tewaskan suami/top anda dengan bersungguh–sungguh. Selain cuba berikan yang terbaik pada suami/top anda, anda cabar suami/top anda untuk tewaskan anda.

Kepada Isteri/bottom, berikan nikmat hubungan seks yang hebat kepada suami/top anda, Hargai suami/top nescaya hubungan anda berdua akan semakin rapat.


No comments:

Post a Comment