Digital clock

nuffnang

Friday, 28 June 2013

Aku Lelaki Itu 1

video

37 comments:

  1. Terbaikk... Mai nk buh skli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak.....
      Mai buh cpt...

      Delete
  2. Replies
    1. Bb is my favourite :)

      Delete
    2. Set bila free jom.. Area png..

      Delete
    3. jauh tu bro penang.. ada masa aku pi sana k

      Delete
    4. sedap laa jolok lubang tuu

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. nak join sama leh ke?
      saya area penang gak...

      Delete
    7. Alamat? Aqu duk kat The Promanade penang....:)

      Delete
  3. 0133102298 bayan lepas
    Kontek aku

    ReplyDelete
  4. best giler kalo dapat mamat bottom mcm nie! siap aku lancap bermodalkan video nie then post kat laman tube gay international!

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tuh, tapi aku takut dan gementar.....first time beb

      Delete
  5. tak sangka kamu ialah btm itu,seronok nampak,harap boleh fuck too
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk gambar profile memang machooo,
      tapi dlm video tuh nampak dia lembut jeeee
      betul ke tu ko?
      aku tak suka lelaki lembuttttttt

      Delete
    2. org yg dah pernah jumpe n kenal aku je tau aku mcm mana.. :)

      Delete
  6. nanti aku share bagaimana nak hilangkan rasa gementar apabila melakukan sex

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf yeeerr, aku ingat ko dah merajuk..
      kalu tak kerana 2 ari lepas, aku x tau pun aku selalu teringatkan ko.. ape idaknyeee aku tertaip namo ko "putera nakal" kat meeting report utk GM aku.. siap aku dapat memo ngan satu note : kalau you nak tau I nakal ke tak bulan depan ikut I ke Genting.. tak maulah aku... if you, OKlah.
      aku tunggu tip ko yeee thanks.
      (kalau boleh please email to me norrisminnor@gmail.com your full photo. aku ingin nak tgk ko dari ujung rambut sampai ujung kaki.)

      Delete
    2. kupuitiskan buatmu agar kau tahu betapa
      aku sayang padamu... melihat potretmu aku
      jadi separuh gila, kalau jumpa mungkin jadi gila,
      ahaks ahaks (ko jgn ketawa, walaupun BM aku gile-gile,
      STPM aku score principle A)
      takdir menentukan aku sentiasa bersama lelaki
      (bekerja/berurusan tetap dengan lelaki)
      setiap lelaki kutemui, semuanya hanya inginkan "sesuatu".
      anih sekali. kalau bersalampun jari kelingking pasti
      mencuit-cuit telapak tangan, diiringi jelingan/kenyitan maut..
      hampehhh..

      Kaukah lelaki itu
      Menjadikan aku seorang perindu
      Pada redup matamu menusuk kalbu
      Pada ulas bibirmu menggetar rasa
      Lalu terdetik dihati rasa sayang
      Namun hanya satu kesalanku
      Aku tertawan tanpa kita bersua

      Pada tiap waktu yang berlalu
      Aku menjadi rindu serindunya
      Hingga resahku bertukar benci
      Aku menjadi benci sebencinya padamu
      Aku cuba memadam lakaran wajahmu dari hati
      Namun yang ada hanya kepedihan
      Bagai sembilu merobek jiwa


      Mengenalimu seketika maya cuma
      Mengajar aku untuk lebih menghargai semua
      Buat temanku diluar sana
      Berikan aku masa
      Kerana aku hanya lelaki biasa

      Buat followers Akukah Lelaki Itu
      Yang telah sudi berkongsi segala through my email
      I will be reply ASAP
      Thanks a lot of

      Buat Aidil Azhar (Namamu seindah seraut wajahmu)
      Kupohon maaf menumpang lalu dilamanmu
      Mohon maaf jua pada coretan seandai menggores rasamu
      Dari sudut hati AKU SAYANG PADAMU
      (Kusimpan harapan dan impian agar dapat bertemu
      denganmu pada suatu masa nanti dalam apa jua keadaan
      biarpun bukan sekarang)

      For the next your "PROJEK" please don't forget
      to use condom.

      PEACH TO YOU

      Delete
    3. hai jazlee,,
      kau dah buat aku cairlahhh

      Delete
  7. i want tis video ..can send to me? :P

    ReplyDelete
  8. As'kum Wrt Wbt kepada semua , saya ada menawarkan khidmat urut BADAN dan BATIN secara tradisional warisan keturunan saya ( JAWA ) DI SEKITAR Kuala Lumpur & Selangor DAN LAIN-LAIN NEGERI DI MALAYSIA , khidmat Outcall dan Incall selama 1 jam 30 minit , sila hubungi saya di talian 014-7197049 ( shahrul ) .

    https://www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

    ReplyDelete
  9. siapa free jom jmpa lepak2 dulu.. Area. Bttworth, png..

    ReplyDelete
  10. Nk knal dgn admin jgak..hihi

    ReplyDelete