Digital clock

nuffnang

Wednesday, 19 February 2014

My dick..body.. and hole

Atas permintaan ramai dan aku rasa bermurah hati nak show body, konek dan lubang jubur aku untuk tatapan peminat blog aku.

gambar ni aku akan delete bile2 masa... jadi tengok la puas2 hehehheeh


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.






Clue: The boy who wanted to _l_


Show encrypted text

There is hidden text here

19 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhh...........nampak sedap itu pisang maaa...

    ReplyDelete
  2. Pergh...Terbaek...;-)

    Bile lah nak on ngan Amir ek...kikiiki ;-P

    ReplyDelete
  3. bile la agknye dapt rasa konek die tu..hehe.yummy..asshole awk nye x de ke..

    ReplyDelete
  4. apa clue? macam tak dpat teka. erk

    ReplyDelete
  5. untung la sape yg dapat.. nk jugak la..

    ReplyDelete
  6. Body nice gila!

    ReplyDelete
  7. cri top area portdickson..igt area portdickson sahaja..0132032417/wechat/whatsapp..no chuby k..aku slim,,average n straight act..all race are welcome..

    ReplyDelete
  8. ble la dapat try fuck 2??

    ReplyDelete