Digital clock

nuffnang

Saturday, 8 February 2014

Berdua lebih baik

Dalam ni ada pic lubang aku kene fuck.. cuba teka yg mana?


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. itu ler paskeynyer.






Clue : When you think of Kevlar, you're probably thinking of a b_l_e_p_o_f vest but it's more than that.



Show encrypted text

There is hidden text here

18 comments:

  1. Apsal xkua pape pon ble click kt show encrypted text tuh???slalu kt post laen boleh je...?

    ReplyDelete
  2. dalam nie msti ade pic yg awk maen kan..yummy.....kalo guna hp mmg x blh la rasa nye nak tgk encrypted nie,,,

    ReplyDelete
  3. awk maen yg no.4 tu ea...peh bst nye..bile la kite dpt fuck cam tu..

    ReplyDelete
  4. Tak sakit ke kena liwat....nauzubilahiminzalik.....berak sembelit pun dah macam kena sula inikan pulak kena liwat.....apalah rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap bagi yang meliwat.. diliwat pula akan rasa enjoy kiranye feel tu ada

      Delete
  5. Saya ada pengalaman berkawan dengan "gay"....gay ke tak tahu kategori apa...sebab kawan saya ni bukan kaki liwat atau hisap, itu pun secara tak sengaja....kawan yang sangat baik yang saya akhirnya tahu dia suka kaum sejenis selepas 6 bulan berkawan, itu pun sebab bila dah baik dan rapat dia mula berani nak try saya....dengan meraba ketika tidur nyenyak.....tapi kami tak pergi jauh....cuma dia raba, lancap dan cium mulut.....tapi berlaku banyak kali sepanjang setahun. Saya pernah persoallkan habit dia tu walaupun saya merelakan sebab ialah siapa tak nak kena lancapkan...sebab buat sendiri tak best.....saya pun tak pasti kawan saya tu gay ke apa....sebab penampilan diri 100% straight....merokok..suka race motor dan cakap memang kasar. Tiada ciri2 gay sebesar zarah pun....saya pernah tanya kenapa habit dia macam tu....tapi tiada jawapan...untuk menjaga hati dia....saya biarkan persoalan tu tanpa jawapan.....lepas saya kahwin dia pun kawhin.....dan kami dah beranak penak he..he..." so hubungan kami ni kategori apa ehh...? Adakah kami GAY....sebab saya tak minat lansung liwat and hisap konek ni...macam geli tahap cipan......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kwn u tu mungkin seorg bisex.. dia suka lelaki dan juga pompuan.. mungkin juga dia berminat dekat u dan cuba untuk menjadi pasangan u sekiranya u melayan kehendak dan nafsu dia... tetapi u menolak dan perkara itu xkan terjadi..

      Delete
  6. Satu lagi kategori lelaki yang berpenampilan straight tetapi ada hubungan rapat dengan kawan lelaki macam adik beradik yang boleh kongsi masalah, kongsi duit dan kongsi pakaian....malahan pernah kongsi berus gigi.....tetapi tak berlaku hubungan seks cuma raba2 tu biasa and lancap.....ini kategori apa....dan masing2 ada GF dan dah kahwin pun....adakah dikira GAY juga..? Ini pengalaman saya le ni...he..he...sampai sekarang saya tak minat liwat2 ni....rasa geli geleman pun ada...hisap jauh sekali..tetapi suka lihat penampilan lelaki kemas dan suka juga nak pakai pakaian berjenama....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin itu buka GAY tapi hanya suka2... ada juga yg suka2 tetapi jadi syok dan bernafsu seterusnye akan mencari yg lain untuk mencuba dan terus terjebak dengan GAY

      Delete
  7. cri top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..

    ReplyDelete
  8. Admin nk clue tu,,,plssss...xde link biru pon huhu

    ReplyDelete
  9. nape paskey ni tak leh buka? bulletproof?

    ReplyDelete