Digital clock

nuffnang

Sunday, 12 January 2014

Lelaki straight bogel


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna merah sahaja. itu ler passkeynyer





Clue : There may have been one point in your life when you f_n_a_i_e_ of becoming a race driver


Show encrypted text

There is hidden text here

7 comments:

  1. mencari sugarmummy/daddy yg baik , kaya , caring , penyayang dan boleh tolong aku.

    serius call aku 0147316396

    masihkah ada seorang muslim yg baik jujur dan iklas di dunia yg dah nk kiamat ni? :(

    ReplyDelete
  2. hey,
    im so damn bored.
    lets be friends,bestie,sugardaddy,lover etc.
    im 19,btm,pahang, single
    please be friends with me...
    do text or wechat or whatsapp me 0199861532
    (maybe you had known me!! sorry im kinda bored)
    (dear admin, sorry for using your blog, btw its an awsm blog)
    (serius person only tq)
    (its not like im desperate to find a partner , juz want to addd a friends but if want to be my patner thats a diff story)
    (sorry for those who ar annoyed

    ReplyDelete
  3. Hi. Jom kenal2. Call/sms/wechat/whatsapp 0109004570. Kalau suka sama suka boleh sex. aku seorang doktor di HSNZ. lelaki sasa dan botak. mencari org yg baik sahaja

    ReplyDelete