Digital clock

nuffnang

Sunday, 17 August 2014

Lelaki Cute


hai geng.. lama rasanye tak update blog ni. ok la aku sajikan dengan dak cute ni dulu...



kalau nak tengok gambar-gambar dia yang lain klik la link kat bawah ni.. something special for you guys..


Macam mana nak cari clue, senang jer, click link di bawah (warna biru), clue dah di beri, so cari huruf atau no yg di garis dan berwarna MERAH sahaja. Itulah passkeynye.




Clue : 25 lucky winners will picked by Yonder Music to fly to Las Vegas to see Bruno Mars live in concert on New Years Eve at the c_s_o_o_i_a_ Hotel.


Show encrypted text

There is hidden text here

8 comments:

  1. Replies
    1. link biru akan digantikkan dari masa ke semasa.. kene tunggu ok

      Delete
  2. Replies
    1. dah dapat passkey nye ke? klik kat 'Show encrypted text ' masukkan passkey yg u dapat tu... ingat passkey hanya yg bergarisan merah sahaja.

      Delete
  3. Yg ni pon nk link jgak..tq admin..hihi

    ReplyDelete
  4. Admin leh berkenalan dgn mamat nie x

    ReplyDelete
  5. wow... minat mamt ni? indon/malaysia? org mana? any contact?

    ReplyDelete